Selamat datang di toko Buku Online kami Buku Diskon,Murah Ajibayustore

Jumat, 31 Juli 2015

KEMPALAN CAKEPAN GENDHING-GENDHING PAHARGYAN

toko buku rahma: buku KEMPALAN CAKEPAN GENDHING-GENDHING PAHARGYAN, pengarang dwijo carita, penerbit cendrawasih
Judul Buku : KEMPALAN CAKEPAN GENDHING-GENDHING PAHARGYAN
Pengarang : P. Dwijo Carita
Penerbit : Cendrawasih
Cetakan  :  Ke-1
Tahun Terbit : 2010
Bahasa : Indonesia
Jumlah Halaman : 90 hlm
Kertas Isi : CD
Cover : Soft
Ukuran : 10 x 15 cm
Berat : 200 gram
Kondisi : Baru
Harga :  Rp         6,000
Stock : 1





KEMPALAN CAKEPAN GENDHING-GENDHING PAHARGYAN
Pengarang: P. Dwijo Carita
Penerbit: Cendrawasih

DAFTAR ISI

Kidungan sarira hayu
Kapang-kapang
Wilujeng
Puspawarna
Santimulya
Tirtakencana
Maya
Langen gita srinarendra
Mijil dhempel
Kinanthi padhang mbulan
Subakastawa
Wilujeng bedhayan
Pariwisata
Mugi rahayu
Peksi kuwung
Cakepan ldr. Gleyong
Cakepan ger gambirsawit
Cakepan lanc gambuh kasatriyan
Ldr. Boyong panganten
Adhegan kutut manggung candralukitan
Jungkeri
Puspanajala
Langen gita
Cakepan ger salisir
Maskentar subasiti
Cakepan wangsalan
Kagok semarangan
Cakepan ger srundeng gosong
Dolanan pangatag
Ldr. Sekar ngenguwung
Jin kandheg
Temanten anyar
Kidung tm anyar
Jin ulet kambang
Ldr. Clundung rinengga
Subakastawa rinengga
Dirgahayu
Singa-singa
Kaduk rena
Randhangangsu
Ayun-ayun
Nusantara
Pangkur padang bulan
Lere-lere sumbangsih
Asmarandana
Sekar pangkur
Aja lamis
Cengkir wungu
Pawelingku
Baten
Setya tuhu
Kelinci ucul
Ora nglindur
Wuyung
Ngujiwat
Nawala
Yen ing tawang
Pamitan
Lara branta
Ireng manis
Ngidham sari
Kangen
Nusul
Resepsi
Caping
Kuwi apa kuwi
Aneka palaran

Share This Article


0 komentar:

Posting Komentar

Copyright © 2015. AJIBAYUSTORE - All Rights Reserved-ALAMAT JALAN KEBANGKITAN NASIONAL TOKO BUKU NO.21-22 SOLO JAWA TENGAH KONTAK:0857 2823 4422
Creating Website Miko Bayu Saputra