Selamat datang di toko Buku Online kami Buku Diskon,Murah Ajibayustore

Jumat, 31 Juli 2015

ARUM NDALU NGEWRAT CAKEPAN: BAWA, LANCARAN, LANDRANG, KETAWANG LAN GENDHING


toko buku rahma: buku ARUM NDALU NGEWRAT CAKEPAN: BAWA, LANCARAN, LANDRANG, KETAWANG LAN GENDHING, pengarang sabar sabda, penerbit cendrawasih
Judul Buku : ARUM NDALU NGEWRAT CAKEPAN: BAWA, LANCARAN, LANDRANG, KETAWANG LAN GENDHING
Pengarang : ML. Sabar Sabda
Penerbit : Cendrawasih
Cetakan  :  Ke-1
Tahun Terbit : 1999
Bahasa : Indonesia
Jumlah Halaman : 88 hlm
Kertas Isi : CD
Cover : Soft
Ukuran : 10 x 15 cm
Berat : 200 gram
Kondisi : Baru
Harga :  Rp         6,000
Stock : 1





ARUM NDALU NGEWRAT CAKEPAN: BAWA, LANCARAN, LANDRANG, KETAWANG LAN GENDHING
Pengarang: ML. Sabar Sabda
Penerbit: Cendrawasih

DAFTAR ISI

Dhandhanggula padasih
Dhandhangula turulare
Kinanthi cengkok mintajiwa
Kinanthi cengkok sekar gadhung
Sekar tengahan kenyakedhiri
Kenyakedhiri
Kuswaraga
Kuswarini
Palugon
Palugon, palugangsa
Pangajabsih
Srimartana
Bangsapatra
Candrahasmara
Candrakusuma
Ciptamaya
Kusumastui
Maduasmara
Mintajiwa
Patrasuratma
Retnaasmara
Sudirawicitra
Puspamadya
Rarabentrok
Pranasmara
Kasusra
Kagok limo
Manic maninten
Nuswantara
Sengsem
Pariwisata
Wahyu
Ande-ande lumut
Kagok semarang
Gandrung binangun
Elo-elo gandrung
Ayun-ayun
Lindur
Santi mulya
Radar ngangsu
Retnaningsih
Gonkang seret
Tedak saking
Sido mukti
Sekar ngenguwung

Share This Article


0 komentar:

Posting Komentar

Copyright © 2015. AJIBAYUSTORE - All Rights Reserved-ALAMAT JALAN KEBANGKITAN NASIONAL TOKO BUKU NO.21-22 SOLO JAWA TENGAH KONTAK:0857 2823 4422
Creating Website Miko Bayu Saputra