Selamat datang di toko Buku Online kami Buku Diskon,Murah Ajibayustore

Jumat, 29 Januari 2016

GENDHING KLENENGAN MURYARARAS Jilid 1, R.M.S. GitoSaprodjo

  Judul Buku : GENDHING KLENENGAN MURYARARAS Jilid 1 Pengarang : Drs. R.M.S. GitoSaprodjo Penerbit : Cendrawasih


Judul Buku
:GENDHING KLENENGAN MURYARARAS Jilid 1
Pengarang:Drs. R.M.S. GitoSaprodjo
Penerbit:Cendrawasih
Cetakan:Cetakan Ke-1
Tahun Terbit:2003
Bahasa:Indonesia
Jumlah Halaman:123
Kertas Isi:CD
Cover:Soft
Ukuran:14 x 20
Berat:250
Kondisi:Baru
Harga:Rp   15,000diskon 20%
Bayar:Rp 12,000
Stock:1

GENDHING KLENENGAN MURYARARAS Jilid 1
Pengarang : Drs. R.M.S. GitoSaprodjo – SURAKARTA
Penebit : Cendrawasih

DAFTAR ISI
KATA PENGANTAR.
DAFTAR ISI
SINGKATAN KATA DAN SIMBUL
1. Bawa SA Rarabentrok dhawah Gdh. Gambirsawit kth.2 kr mg. 4, Kal. Ldr. Kembang tanjung Bedhayan, Pathetan jingking, Katampen Ayak-ayakan, Srepeg,dipun uran¬urani Pangkur, Sinom Wenikenya SI.9
2. Sawa,SA Sudirawicitra dhawah Gdh. Bondhet kth.2 kr, mg.4, Kai. Ldr. Tirtakencana P1.6
3. Bawa SA Pusparukmi dhawah Gdh. Kuwung-kuwung kth. 2 kr. mg'. 4, Kai. Ldr. Sings-sings Bedhayan PI. Br
4. Bawa SA Maduretna dhawah Gdh. Lobong kth, -2 kr. mg. Kinanthi kth. 4, kas. Puspanjana kal. Ldr. Kembang pe"pe S1. M
5. Bawa SA Retnaasmara dhawah Gdh. Randhukentir mg. Ldr. Ayun-ayun, andhegan Asmaradana Ketanon, lelago Konggun, kal. Ktw. Puspanjala, Ayak-ayakan Kemuda, kas. Mijil Kethoprak terus Srepeg Kemuda P1.6
6. Bawa SA Banjaransari dhawah Gdh. Gandrungmanis, andhegan Dhandhanggula Banjet, kal. Ldr. Sarayuda Pl. Br, Jineman Uler kambang Pl. Br., Jineman Ducluk¬,wuluh Pl. Br.
7. Gdh. Ta4ng-gita kth. 2 Kr. mg. 4, kal. L& Winangun Bedhayan Pl. Br., Ktw. Puspagiwang Pl. Br.
8. Bawa ST Kuswaraga dhawah Gdh. Perkutut-manggung mg. Ladrangan, andhegan sekar Mijil, andhegan Gawan S1. M .
9. 9, Bawa SA Bangsapatra dhawah Gdh. Renyep minggah Ldr. Eling-eling Kasmaran, andhegan Sekar Kinanthi
10. Gagatan, andhegan -Gawan , kalajengaken Ktw. Dhudha Kasmaran SI.9
11. Bawa SA Manggalagita dhawah Gdh. Onan"nang kth. 2 kr. mg. 4 andhegan Gawan, kalajengaken Ldr; Swungdhayung Bedhayan 131.6
12. Gdh. Ela-ela Kalibeber Wt. 2 kr. minggah 4,.Pathetan sangangelik.
13. Bawa SA Langen kusuma dhawah Gdh. Kembang gayam kth. 2 kr. minggah 4, andhegan Gawan, kalajengaken Ldr. Kembangkat'es P1.6
14. Gdh. Tejasari kth. 2 kr. minggah Ldr. Sembawa Bedhayan kalajengaken Ktw. Pangkurngrenas PI.5, Ktw. Barikan PI.5
15. Bawa ST Kenyakedhiri dhawah Gdh. Pancatnyana kth. 2 kr. minggah Ldr. Pangkur, kalajengaken Ktw. Tepleg SI.9 .
16. Bawa SA Pamularsih dhawah Gdh. Ldro4oro gendhong kth..2 kr. minggah Ldr. Loro-loro, Topeng, andhegan Gawan, kalajengaken Ktw. Brondong mentul SI. M
17. Bawa SA Ciptamaya dhawah Gdh. Bandhilori kth. 2 kr. minggah Ldr. Fling-cling Kasmaran, andhegan Sekar Asmaradana jakalola, kalajengaken Ktw. Pucung Pi. Br
18. Bawa ST Lalijiwa dhawah Gdh. Sumedhang kth. 2 kr. mg. Ldr. Kapidhondhong, andhegan Gawan, Kai. Ktw. Sinom Parijatha PI.6
19. Bawa SA MusthMengrat dhawah Gdh. Mesem mg. Ldr. Larasdriya, Kai. Ktw. Langen-gita 51.9
KEPUSTAKAAN


Share This Article


0 komentar:

Posting Komentar

Copyright © 2015. AJIBAYUSTORE - All Rights Reserved-ALAMAT JALAN KEBANGKITAN NASIONAL TOKO BUKU NO.21-22 SOLO JAWA TENGAH KONTAK:0857 2823 4422
Creating Website Miko Bayu Saputra