Selamat datang di toko Buku Online kami Buku Diskon,Murah Ajibayustore

Jumat, 31 Juli 2015

KUMPULAN GENDHING-GENDHING LAN LAGON DOLANAN KI NARTA SABDA jilid 4

toko buku rahma: buku KUMPULAN GENDHING-GENDHING LAN LAGON DOLANAN KI NARTA SABDA jilid 4, pengarang gatot sasminto, penerbit cendrawasih
Judul Buku : KUMPULAN GENDHING-GENDHING LAN LAGON DOLANAN KI NARTA SABDA jilid 4
Pengarang : Gatot Sasminto
Penerbit : Cendrawasih
Cetakan  :  Ke-1
Tahun Terbit : 2013
Bahasa : Indonesia
Jumlah Halaman : 116 hlm
Kertas Isi : CD
Cover : Soft
Ukuran : 14x20 cm
Berat : 200 gram
Kondisi : Baru
Harga :  Rp       14,000 diskon 15% 
Bayar :  Rp       11,900
Stock : 1




KUMPULAN GENDHING-GENDHING LAN LAGON DOLANAN KI NARTA SABDA jilid 4
Pengarang: Gatot Sasminto
Penerbit: Cendrawasih

DAFTAR ISI

Empat
Pancasila sila 1
Pancasila sila 2
Pancasila sila 3
Pancasila sila 4
Pancasila sila 5
Jaksa masuk desa
Sawitri
Tahu acar
Botsih
Aja mbeda
Jadah tela
Ajining dhiri lambe
Panoom langking
Sontoloyo
Mawar kuning
Cengkre
Layangku
Tatanen
Iki ndheke sapa
Si klentung
Balung nangka
Kareta api
Jebul selak
Turi putih
Mangro tinggal
Aja ngece
Salam hangat
Sikucing
Langgenga
Embuh dadine
Pang pung
Rujak rujakan
Prau gabus
Jagadku sepi
Salah sambung
Dhawet ayu
Sanggul
Becik katitik
Warung pojok
Pujiku
Jae wana
Trima luwung
Bebanaku
Kudangan
Nini thowok
Kethek ogling
Kembang cepaka
Budhag luthik
Ayo ngguyu
Kemong kemung
Angklung priyangan
Kekek priyangan
Andum slamet
Sega wadhang
Sluku bathok
Kembang jagung
Dhayohe
Begadhang
Udan sore
Lamaran
Mudha mudhi
Jenang sobrah
Kagong banguwangen
Oyok-oyokan
Jiwit-jiwitan
Senggol-senggolan
Lirak-lirik
Gara-garane
Sawang sawangan
Andum slamet
Srabi sol
Keplok awe-awe
Pemilu

Share This Article


0 komentar:

Posting Komentar

Copyright © 2015. AJIBAYUSTORE - All Rights Reserved-ALAMAT JALAN KEBANGKITAN NASIONAL TOKO BUKU NO.21-22 SOLO JAWA TENGAH KONTAK:0857 2823 4422
Creating Website Miko Bayu Saputra